Proact fjerndrift

Proact fjerndrift – driftstjeneste du kan stole på

Proact fjerndrift tilbyr pålitelig drift av systemer uansett hvor i verden de måtte befinne seg. Med mange lagringssystemer fordelt på flere datasentre oppstår det utfordringer knyttet til oversikt og enhetlig drift. Proact har bygget opp en stab av høyt kvalifiserte teknikere som tar ansvar for både proaktiv og reaktiv drift. Fra våre redundante driftssentre tilbyr vi tjenester i henhold til avtalt servicenivå som for eksempel generell drift av systemer, support, migreringstjenester og mer.

Tilgjengelige tjenester

 • Fjerndrift
 • Fjernovervåkning

Fordeler

 • SLA-BASERTE TJENESTER

  Proacts Fjerndrift er basert på klart definerte servicenivåer. Sammen med kunden identifiserer vi hva som er målsetningen med tjenesten og utarbeider en plan for implementering. Gjennom tydelige avtaler sikrer vi et optimalt samarbeid mellom ansatte i kundens og vår organisasjon. Proact overtar ikke bare oppgaver, men tar et klart ansvar som forventet av en kompetent partner.

 • HOLD FORRETNINGEN I GANG

  Raskt voksende datamengder kombinert med krav om å flytte tjenester ut i skyen skaper utfordringer for mange virksomheter. Fleksibilitet er avgjørende for å opprettholde en effektiv drift. Proact kan bistå med kompetanse i perioder med mange endringer. Vår modell for samarbeid er spesielt godt egnet i en verden i rask endring.

 • RASK OG RIKTIG ETABLERING AV DITT IT-MILJØ

  Proact legger stor vekt på å rekruttere medarbeidere med riktig kompetanse og bruker store ressurser på å videreutvikle kompetanse. Dette sikrer at vi alltid har riktig person for jobben. Våre ansattes profesjonelle innstilling og fleksibilitet gjør at vi leverer det som trengs - når det trengs.

 • SANNTIDS OVERVÅKNING MED INCONTROL PORTAL

  InControl Portal programvaren er utviklet av Proact for å kunne tilby kundene en portal som viser ytelse i de forskjellige aspektene ved IT-miljøet i forhold til SLA. Verktøyet gir sanntids status på tilgjengelighet, kapasitet, replikasjoner, backup og gjenopprettings infrastrukturen. 

 • MÅNEDLIG RAPPORTERING OG FAKTURERING

  Månedlig rapportering og fakturering håndteres av InControl, noe som betyr at kunden har fullt innsyn i kontrakten og de forhold denne omfatter. InControl tilfører virkelig verdi til relasjonen og sikrer full fokus på miljøet som administreres slik at kontrakten ikke bare blir en bunke papir som ligger i en skuff.

REFERANSER

Fokker Aerostructures TDC Reinier de Graaf Groep Informasjonsteknologi i Oulu
Pixel code