Infrastruktur som en tjeneste

Skreddersydd infrastruktur uten investeringer

Å hele tiden ha støtte fra en IT- infrastruktur som er like bevegelig som virksomheten, som kan følge veksten og til og med tilpasse seg nye behov er vanskelig og ofte kostbart. Mange foretak og organisasjoner får derfor en dobbel utfordring: De må til dels skaffe kapital for å møte investeringsbehov og dels bygge opp kompetanse og ressurser i form av det personal som kreves for å håndtere og drifte et eget, oppdatert datasenter.

Men det er ikke nødvendig å kjøpe og eie alt! Proact tilbyr infrastruktur som en tjeneste (IaaS - Infrastructure as a Service). Dette er en skytjeneste designet etter behov med høy tilgjengelighet basert på sikker infrastruktur i bunnen som gjør virksomheten i stand til å fokusere på egne kjerneområder. Vår unike hybride modell inneholder en meget skalerbar og fleksibel infrastruktur-løsning som kan implementeres på stedet og/eller i skyen, 100% administrert av Proacts kompetente medarbeidere. Vi tilbyr høyeste servicenivå basert på maskin- og programvare av høyeste kvalitet for å oppfylle eller overgå virksomhetens krav, slik at kunden kan fokusere på sitt kjerneområde.

IaaS plattformen fra Proact bygger på markedsledende teknikk og produkter fra våre partnere Cisco, NetApp og VMware. Fleksibilitet og valgfrihet er selvfølgeligheter ved våre skytjenester. Infrastructure as a Service fra Proact gir dere et eget, virtuelt datasenter medd et avtalt servicenivå ut fra deres behov. Har dere spesielle krav, for eksempel at hele IT miljøet eller en viss applikasjon må ha en dedikert hardware, så har vi løsningen på dette også.

Les mer om våre IaaS tjenester her

Neste steg:

  • BOOK MØTE MED PROACT

    Book et møte med Proact så forteller vi dere hvordan vi arbeider og ser på sammen med dere om vi kan hjelpe dere med en IT-strategi som sparer tid og penger samtidig som støtter virksomhetens mål.

  • LAST NED VÅR E-BOK

    Les mer om Infrastructure as a Service (IaaS) i vår e-bok Fjerne skillet mellom forretningsvirksomhet og IT.

  • LAST NED VÅRT  WHITEPAPER

    Les vårt tekniske whitepaper om Infrastructure as a Service

REFERANSER

Fokker Aerostructures TDC Reinier de Graaf Groep Informasjonsteknologi i Oulu
Pixel code