Backup som en tjeneste

Slik tar vi ansvar for å beskytte din informasjon

Backup og gjenoppretting av data er helt nødvendig i alle organisasjoner, men blir ofte betraktet som kostbart, tungvint og vanskelig å administrere. De fleste problemer knyttet til backup oppstår om natten, når det ikke er folk til stede for å holde øye med prosessen. Resultatet er at problemene påvirker oppetiden og setter bedriften i fare for å miste data. Medarbeidere og kompetanse utgjør den største kostnaden og utfordringen i forbindelse med backup.

Proact vil først og fremst hjelpe deg med å forstå dataene. Når vi har oppnådd det (og først da), skal vi se nærmere på en backupløsning som dekker disse behovene. Proact kan da dekke bedriftens behov ved hjelp av Backup som en tjeneste, som er utviklet på bakgrunn av noen enkle prinsipper:

 • All våre kunder er forskjellige og passer ikke inn i samme lest
 • Vårt mål er å frigjøre bedriftens IT-team og sørge for at backup ikke får innvirkning på oppetiden
 • Proact er ansvarlig for at backupen fungerer (med et avtalefestet servicenivå)
 • Proact er kontraktsmessig ansvarlig for gjenoppretting av bedriftens data
 • Dere betaler for faktisk bruk, på månedsbasis

Tjenesten er utviklet med tanke på å benytte bedriftsteknologi til å tilby en driftssikker backup- og gjenopprettingstjeneste som er enkel å ta i bruk. Proacts 24x7-betjente driftsenter er inkludert for å svare på alle forespørsler og tilby proaktiv administrering av backuprutinene.

Gjenoppretting av data kan enten gjøres direkte av bedriftens IT-team ved hjelp av vår portal, eller dere kan velge å la vårt erfarne team håndtere gjenopprettingen.

Neste steg:

 • BOOK ET MØTE MED PROACT

  Book et møte med Proact så forteller vi dere hvordan vi arbeider og ser på sammen med dere om vi kan hjelpe dere med en IT-strategi som sparer tid og penger samtidig som støtter virksomhetens mål.

 • LAST NED VÅR BROSJYRE

  Les mer om Backup as a Service

HJELPER KUNDER TIL SUKSESS

Fokker Aerostructures
Pixel code