VMware

Proact – prisbelønnet virtualiseringsekspert

VMware er den globale leder innenfor servervirtualisering og skybasert infrastruktur. Løsningene fra VMware og samarbeidspartnere muliggjør effektivisering av IT infrastuktur først og fremst ved å øke utnyttelse av infrastruktur, øke fleksibilitet og smidighet i tillegg til at løsningene gjør det enklere å designe infrastruktur for høy oppetid.

Som en etablert VMware-partner kan Proact levere virtualiseringsløsninger som hjelper våre kunder med å konsolidere og automatisere deres infrastruktur. Vi har investert mye tid og ressurser i å etablere Proact som en bransjeleder innenfor skrivebords- og servervirtualisering. Vårt partnerskap gjør det mulig for våre kunder å redusere kostnader og øke forretningsdynamikken. 

Proacts ekspertise hjelper kundene med å virtualisere deres kjerneinfrastruktur, noe som bidrar til at de kan dra fordel av den effektivisering som VMware fører med seg. Vi hjelper våre kunder med å benytte virtualisering i hele deres infrastruktur, inkludert driftskritiske applikasjoner og rene klienter (VDI). 

Vår erfaring fra prosjekter som innbefatter utvikling, levering, vedlikehold og administrasjon av virtualiserte plattformer drevet av VMware, er uten like. Proact-gruppen har gjennomført mer enn 500 komplekse virtualiseringsprosjekter hos kunder innenfor de fleste markedsområder.  

Sammen støtter Proact og VMware kundene gjennom hele prosessen med vurdering, utvikling, implementering og vedlikehold. Det tas alltid hensyn til individuelle og bransjemessige krav. Kundene kan drar nytte av våre europeiske ressurser med kompetente og erfarne spesialister som er tilgjengelige hvor og når som helst. 

Anbefalinger

  • "Det føltes trygt å ha Proact i ryggen siden de har kjernekompetanse på hvordan lagring fungerer best sammen med virtualiseringsløsninger."

    Roger Tisell, Senior Systems Analyst hos Parker Hannifin, Norge

  • "Proact er solide. De er enkle å få tak i og leverer raskt. Deres rådgivere er kyndige og veldig serviceinnstilte. Jeg vil i høyeste grad anbefale dem til andre. Jeg kjenner ikke til en mer kompetent aktør innenfor håndtering av elektronisk informasjon."

    Roger Tisell, Senior Systems Analyst hos Parker Hannifin, Norge

  • "Det er veldig mange fordeler ved bruk av virtuelle klienter. Den mest åpenbare er kanskje det faktum at administrasjonen blir mye lettere. Den gang vi oppdaterte datamaskinene, måtte vi oppdatere hver datamaskin individuelt. Nå oppdaterer vi sentralt. Proact har vært en viktig bidragsyter i dette prosjektet og har hjulpet oss med å etablere et konsolidert og moderne IT-miljø. Det fine med Proact er at de gir oss det beste fra to verdener: Fordelene ved skalering og døgnsupport som ikke mindre leverandører kan tilby, samtidig som vi får et nært og personlig samarbeid."

    Magnus Carlsson, IT direktør hos Blekinge Institute of Technology, Sverige

REFERANSER

Parker Hannifin BN Bank
Pixel code