Veritas

Veritas – sikring av driftskritisk informasjon med Proact

 

Veritas hjelper organisasjoner med å utnytte deres informasjon, med løsninger som er designet for å tjene verdens største og mest komplekse heterogene miljøer. Deres løsninger dekker alle plattformer med backup og gjenoppretting, kontinuitet, software-defined lagring og informasjonsstyring.

Proact har levert vellykkede prosjekter basert på Veritas databeskyttelse og tilgjengelighetsløsninger siden 1998.

Proact har egne spesialister over hele Europa som dekker områder som sikkerhetskopi og gjenoppretting, tilgjengelighet, katastrofegjenoppretting og lagerstyringsløsninger. Vi tar oss av hele prosessen – fra rådgivning og utvikling  til implementering, vedlikehold og drift.

Våre Veritas konsulenter har det høyeste sertifiseringsnivå og mange av dem har oppnådd den utfordrende Veritas Master Specialisation-sertifiseringen. De har alle omfattende erfaring opparbeidet gjennom mange års arbeid med leveranser av utfordrende og komplekse prosjekter til våre kunder.

Vår suksessfulle historikk og erfaring med design, levering, drift og vedlikehold  av databeskyttelse og sikkerhetsmiljøet drevet av Veritas, er enestående og kundereferansene kommer fra alle markedssektorer.

Proacts kunder kan dra nytte av våre europeiske ressurser med høykompetente og erfarne spesialister som er tilgjengelige hvor og når som helst.

Anbefalinger

 • "Proact forstod ganske enkelt våre behov. Proact er vår "forsikring" når det gjelder sikkerhetskopiering og lagring."

  Ørjan Skau, ansvarlig for IT-infrastrukturen på Oslo Børs, Norge

 • "Proact har gjennom mange år bygget opp en kompetanseorganisasjon på Veritas. De har salgs-, konsulent-, support- og kursmiljøer på Veritas og de er sertifisert innenfor vårt akkrediterings- og tekniske sertifiseringsprogram. Proact er en av våre største partnere i Norge og en viktig aktør i vårt marked. Vi kan trygt anbefale Proact ovenfor våre kunder."

  Anders Lindqvist, Country Manager Veritas, Norge

 • "Gjennom vårt tette samarbeid med Proact over flere år rundt salg og rådgivning av Veritas sine løsninger, har vi lært Proacts kursinstruktører å kjenne som høyt kompetente. Dette gjør oss trygge på at vi til enhver tid kan stå inne for kvaliteten på kursene."

  Bjarne Brørs, Administrerende Direktør hos Arrow ECS, Norge

 • "Det er ikke mange partnere som inviteres til å bli med i dette programmet (TSPP – Technical Support Partner Program), men Proact har bevist sin kompetanse når det gjelder leveranse av teknisk supporttjenester til våre felles kunder, ved å løse de fleste tekniske supportsakene som de mottar."

  Mark Gradwell, Senior Manager, Symantec Services Group

 • "Spesialiseringsprogrammet ble utviklet som en anerkjennelse av partnernes engasjement i forhold til Symantec og for å belønne deres ekspertise," sier Jason Ellis, VP of Channel Sales EMEA, hos Symantec. "Spesialiserte partnere har vist et stort engasjement i Symantec og har etablert en unik ekspertise knyttet til levering av løsninger og tjenester som beskytter kundens viktigste informasjon."

  Jason Ellis, VP of Channel Sales, EMEA hos Symantec

REFERANSER

Parker Hannifin Elopak HEMIT
Pixel code