Veeam

Tilgjengelighet til det moderne datasenter

Veeam ble grunnlagt i 2006 og har i dag mer enn 183 000 kunder på verdensbasis. Proact startet i 2015 sammen med Arrow å selge Veeam på det norske markedet som en viktig brikke i vår satsning på datasenterteknologi. Proact er GOLD ProPartner hos Veeam i Norge.

For å møte de nye utfordringene til selskaper som må være operativ 24/7/365  har Veeam utviklet Always-On Enterprise ™. En fundamentalt ny type løsning som leverer rask gjenoppretting, unngåelse av datatap, verifisert beskyttelse og full synlighet. Veeam Availability Suite ™, som inkluderer Veeam Backup & Replication ™, utnytter virtualisering, lagring og skyteknologier som gjør det mulig for moderne datasenter å hjelpe organisasjoner spare tid, redusere risiko, og dramatisk redusere kapital- og driftskostnader.

Veeam Avaialability Suite kombinerer industriledende backup-, restore- og replikeringsverktøy i Veeam Backup & Replication med avansert monitorering, rapportering og kapasitetsplanlegging i Veeam ONE. Veeam kan levere alt du har behov for, slik at du sikkert kan beskytte og styre dine VMware vSphere og Microsoft Hyper-V miljøer.

Les mer om Veeam på www.veeam.com

Pixel code