Riverbed

Proact – reduserer kostnadene og forbedrer nettverksytelsen

Med Riverbed kan organisasjoner implementere viktige strategiske løsninger, som virtualisering, konsolidering, skybaserte tjenester og katastrofegjenoppretting, uten å være redd for at det skal påvirke ytelsen i nettverket.

Gjennom vårt samarbeid med Riverbed, kan Proact hjelpe kundene med optimalisering av en rekke applikasjonsprotokoller. Resultatet av dette er en vesentlig forbedret opplevelse av programvareytelse på tvers av organisasjonen.

Med vår ekspertise og erfaring på Riverbed-teknologi, hjelper vi kundene til å forbedre deres viktigste IT-løsninger, inkludert opplevd programvareytelse, konsolidering, skytjenester, katastrofegjenoppretting, server- og skrivebordsvirtualisering og mye mer.  

Vi har Riverbed konsulenter over hele Europa som innehar det høyeste tekniske sertifiseringsnviået. De har omfattende erfaring som er opparbeidet gjennom flere års leveranser av utfordrende og komplekse nettverk og programvareoptimerings-prosjekter for våre kunder.  

Proacts kunder kan dra nytte av våre europeiske ressurser med høykompetente og erfarne spesialister som er tilgjengelige hvor og når som helst.  

Proact har siden 2007 samarbeidet tett med Riverbed i det norske markedet og har sterk fokus på WAN- optimalisering. Som et resultat av en målrettet satsning, er Proact sertifisert som Riverbed Diamond Partner som er den høyeste partnerstatus i Riverbeds partnerprogram.

Proact er også autorisert supportpartner på Riverbed (RASP) og tilbyr support på hele Riverbed sin produktportefølje.

Les mer om samarbeidet mellom Riverbed og Proact i vår brosjyre Proact + Riverbed = sant

Anbefalinger

  • "Vi trengte en kyndig leverandør med god kunnskap om Riverbed og som ga oss tilgang til deres dyktigste eksperter. Proact var ikke bare fleksible, men også tilstede i andre markeder der vi hadde behov for lokal support."

    Arnt Hoaas, IT-drift i Elopak, Norge

  • "Proact er en av Riverbeds største og mest etablerte partnere i Norden. Proact har oppnådd Riverbeds høyeste partnerskapsstatus og har utviklet betydelig teknisk kapasitet i forbindelse med Riverbeds produkter. Mange nordiske organisasjoner, store som små, har dratt fordel av meget vellykkede Riverbed-implementeringer gjennomført av Proact. Riverbed er fullt ut forpliktet på en langsiktig utvikling av vårt meget velykkede partnerskap med Proact.

    Paul Coates, Regional Sales director Northern Europe, Riverbed Technology Inc

  • "IT-infrastrukturen hos Brul & Kjær må gjøre en forskjell for forretningene og det må også IT-partnerne. Proact var noe helt for seg selv. Vi følte de tok våre utfordringer på alvor. Proact har en meget profesjonell tilnærming til forretninger, fra rådgivning og planlegging til prosjektstyring."

    Jimmy Bengtsson, IT sjef hos Brul & Kjær, Danmark

REFERANSER

Elopak BN Bank
Pixel code