NetApp

Proact - Europas største NetApp-partner

NetApp er verdens nest største produsent av datalagringsprodukter. NetApp sine produkter hjelper kunder med å lagre, kontrollere, beskytte og bevare en av de viktigste eiendelene til et hvert selskap: Deres elektroniske informasjon. Proact har vært en suksessfull partner for NetApp siden 1998. Våre to selskaper har vokst side om side, med Proacts kapasitet og lange erfaring innenfor datalagring og NetApps markedsledende løsninger innenfor lagringsteknologi, som to viktige suksessfaktorer.

Proact og NetApp er anerkjent for innovasjon og for hele tiden å utvide grensene for teknologiens muligheter, slik at våre felles kunder aldri behøver å velge mellom å spare penger og få den kapasitet og funksjonalitet som er nødvendig for at de skal kunne nå sine mål. 

Proact og NetApp bestreber hele tiden å levere markedsledende løsninger og utnytte ny teknologi best mulig. Med flere tusen vellykkede NetApp-implementeringer i Europa og mer enn 10 PB med data under administrasjon i Proact skytjenester, kan ingen andre partnere tilby den samme blandingen av erfaring, kunnskap og suksess. 

Å velge Proact og NetApp betyr å velge kvalitet innenfor lagring og databeskyttelse. Sammen støtter vi kundene gjennom hele prosessen med rådgivning, design, utvikling, implementering og support, hvor det tas hensyn til individuelle og bransjemessige krav. Kundene vil også kunne dra nytte av våre europeiske ressurser med høykompetente og erfarne spesialister som er tilgjengelige hvor og når som helst. 

Les mer om vårt samarbeid med NetApp i vår brosjyre Proact + NetApp = Sant (pdf)

Anbefalinger

 • "Det mest positive med Proact er deres tekniske nivå. For oss var de en ny leverandør og viste raskt høyt kompetansenivå."

  Vegar Kruke, IT-sjef, BN Bank, Norge

 • "Proact har en dybdekunnskap som både de største kundene i Norge, samt mindre kunder med store krav til kompetanse og tilgjengelighet, kan høste av. Proact innehar teknisk- og salgssertifiserte medarbeidere på alle avdelingskontorer og er akkreditert både som supportpartner og konsulentpartner av NetApp."

  Henrik Vaage, Country Manager, NetApp, Norge

 • "Vi har fått på plass så gode teknologiske løsninger at det blir mye mer attraktivt å jobbe her. Innføringen av NetApp kan sammenlignes med følelsen når man bytter gammel bil med en ny."

  Per-Arne Norevik, IT-sjef, Studentsamskipnaden i Trondheim, Norge

 • "Etter hvert som lagringsbehovet vokste i et aksellererende tempo, måtte vi se på alle muligheter for å bygge opp en basisarkitektur som det gikk an å vokse med over tid. Løsningen var åpenlys da vi snakket med Proact om lagringsløsninger fra NetApp.

  Morten Kopperud, IKT-sjef, IFE, Norge

REFERANSER

BN Bank Parker Hannifin
Pixel code