Hitachi Data Systems

Proact og Hitachi Data Systems – samarbeider for å gjøre IT-tjenester mer fleksible, tilgjengelige og sikre

Hitachi Data Systems (HDS) hjelper virksomheter med å omdanne rådata til verdifull informasjon ved å gjøre dataene mer tilgjengelige og enklere å administrere. Deres visjon er at IT må bli virtualisert, automatisert, bærekraftig og viktigst av alt – tilgjengelig.  

Som Proact er også HDS en av verdens ledende og betrodde selskap innenfor leveranser av datalagrings-løsninger og driftskritiske IT-tjenester til mange av verdens største virksomheter.

Proact og HDS har vært partnere siden 2001 og sammen  har vi benyttet HDS sin teknologi i vårt arbeid med å levere god avkastning på kundens investeringer. Dette gjør vi ved å vise tydelig hvordan løsningene påvirker kundens forretninger på en positiv måte.  

Vi hjelper store og små organisasjoner med å gjøre deres elektroniske informasjon både tilgjengelig og sikker, samt å styre datavekst, kutte kostnader og redusere kompleksiteten i infrastruktur og drift.  

Vår historikk innenfor utvikling, levering, support og styring av datalagringsløsninger med topp kvalitet drevet av HDS, er enestående og vi har kundereferanser i alle markedssektorer, noen ganger med 100 % garantert tjenestetilgjengelighet.  

Sammen støtter vi kundene gjennom hele prosessen med rådgivning, utvikling, implementering og vedlikehold – og det tas hensyn til individuelle og bransjemessige krav. Kundene vil også kunne dra nytte av våre europeiske ressurser med høykompetente og erfarne spesialister som er tilgjengelige hvor og når som helst. 

Les mer om vårt samarbeid med Hitachi Data Systems i brosjyren Proact + Hitachi = sant eller sjekk ut www.hds.com for mer informasjon om Hitachi sine produkter og løsninger.

Anbefalinger

  • "Den største fordelen med løsningen er at den gir oss 100 % oppetid og den ytelsen og kapasiteten som vi har behov for. Hos Proact er kompetansen meget høy og de er alltid tilgjengelige."

    Øystein Folkvord, Gruppeleder for server- og databasedrift på HEMIT, Norge

  • "Våre behov er avanserte med krevende og strengt nødvendige krav til teknisk funksjonalitet og rådgivning. Proact er en av få leverandører som oppfyller alle  våre behov og som foreslo løsningen som ga oss den beste overordnede økonomien. Denne løsningen er i ferd med å fases inn og noen elementer er allerede oppe og kjører. Proact har vært en sikker og solid partner hele veien og vi har også inngått en komplett vedlikeholdsavtale med selskapet."

    Geir Arve Vika, IT-direktør hos Lyse IT, Norge

  • "Det var et absolutt krav at lagringsløsningen måtte være dokumentert stabil og enkel å administrere. Proact forstod ganske enkelt våre behov. Proact har vist sterk vilje til å finne løsninger og ta ansvar."

    Ørjan Skau, ansvarlig for IT-infrastrukturen på Oslo Børs, Norge

REFERANSER

HEMIT BN Bank
Pixel code