Dell EMC

Proact – en langsiktig partner med bred bransjeerfaring og enestående kunnskap om IT-infrastruktur

Som verdens største datalagringsselskap, leverer Dell EMC systemer, programvare og tjenester som forbedrer organisasjonenes mest strategiske verdier – deres elektroniske forretningsdata. Målet er å optimalisere kundens infrastruktur slik at den oppfyller kravene til administrasjon, sikkerhet, lagring og virtualisering. 

Proact og Dell EMC har samarbeidet godt siden 1999, med Proacts kapasitet og dokumenterte erfaring innenfor datalagring i kombinasjon med Dell EMCs brede produktportefølje. Vår historikk og erfaring med design, levering, support og administrasjon av datalagringsløsninger for bedrifter drevet på Dell EMC plattform er enestående og kundereferansene kommer fra alle markedssektorer. 

Å velge Proact og Dell EMC betyr å velge kvalitet innenfor lagring- og datastyring. Sammen støtter vi kundene gjennom hele prosessen med rådgivning, utvikling, implementering og support, hvor det tas hensyn til individuelle og bransjemessige krav. Kundene vil også kunne dra nytte av våre europeiske ressurser med høykompetente og erfarne spesialister som er tilgjengelige hvor og når som helst. 

Les mer om vårt samarbeid med Dell EMC i vår brosjyre Proact + Dell EMC = sant

Anbefalinger

 • "Vi er svært fornøyd med at samarbeidet hele tiden løftes til nye nivåer, basert på felles målsetninger i det norske markedet. Vi er overbevist om at kundene gjør et trygt valg når de samarbeider med Proact - Norges mest kompetente lagringsmiljø."

  Jul Johansen, Administrerende Direktør i EMC, Norge

 • "Proact er tidlig ute med ny og avansert teknologi. De har enestående innsikt i IT-lagringsintegrasjon, tilbyr enestående tjenester og har en økende tilstedeværelse i EMEA-området. Derfor ser vi på Proact som en av våre viktigste strategiske og lovende partnere innenfor EMEA." 

  Rainer Erlat, Chairman EMC International and Chief Operating Officer EMEA

 • "Ledende teknologi fra en ledende produsent, kombinert med en kunnskapsrik integrator som fokuserer på lagring og som er sterkt tilstede lokalt, er for oss en svært tiltalende pakke."

  Pål Innvik, Rådgiver IKT hos Deloitte, Norge

 • "Med lokal støtte hos Proact er vi i trygge hender."

  Bjørn Asprem, IT Driftssjef hos Harald A Møller, Norge

REFERANSER

HEMIT BN Bank
Pixel code