Cisco

Proact og Cisco – leverer neste generasjons IT i dag

Cisco Systems er verdensledende innenfor nettverk og internett. I dag er nettverk en avgjørende del av kommunikasjonsløsninger for privat og offentlig sektor, i tillegg til hjemmemarkedet.

Proact og Cisco har et strategisk partnerskap som kombinerer ledende teknologi og gjennomprøvde leveransemodeller. Dette gjør at vi kan levere kostnadseffektive og pålitelige løsninger som tilfredsstiller kundenes behov. Gjennom fokus på Cisco sine nettverks- og dataromsløsninger innehar vi kompetanse og erfaring som gjør at vi kan sette sammen infrastrukturløsninger som bidrar til suksess for våre kunder.

Proact er en spesialistpartner innenfor områdene Cisco Unified Fabric Technology og Cisco Unified Computing Technology og har gjennom dette et sterkt fokus på design og leveranser innenfor datasenterteknologien til Cisco.

Les mer om våre datasenter appliance løsninger i brosjyren Datacenter Appliance

Anbefalinger

  • "Proacts kompetanse på lagring i kombinasjon med Ciscos datasenter arkitektur er et perfekt partnerskap."

    Jørgen Myrland, Administrerende Direktør, Cisco Norge

  • "Proact vil forstatt være en viktig partner for oss også i fremtiden, fordi de som oss,  investerer tungt i kompetanse på Cisco UCS."

    Rafael Urrutia, IT arkitekt og systemadministrator hos SMHI, Sverige

  • "Proact og deres partnere (Cisco, NetApp og EMC) gir best utnyttelsesgrad, duplisering av diskplass i to datasentre og forbedret ytelse."

    Calle Granfelt, IT arkitekt hos TDC, Finland

REFERANSER

HEMIT Parker Hannifin BN Bank
Pixel code