Aktuelle arrangement

 • Bli med på Proact Sync i Oslo 28. februar

  Onsdag 28. Februar 2018 går Proact Sync av stabelen på Vulkan Arena i Oslo. Vi ser på konkrete løsninger med Proact Hybrid Cloud, VMware og Amazon Web Services, samt viser hvordan disse kan knyttes sammen til hybride miljøer.

  Les mer
 • Webinar - Hvordan kan SIEM-as-a-Service hjelpe deg møte kravene i den nye personvernloven

  En ny personvernlov trer i kraft neste år. Dette innebærer strengere krav til håndtering av persondata og strengere straffer hvis loven ikke overholdes. I vårt webinar ser vi nærmere på nye bestemmelser for håndtering av data og personopplysninger og hvordan SIEM kan danne grunnlag for en ny GDPR strategi.

   

  Les mer
 • Webinar - Avmystifiser den Hybride Skyen

  Gikk du glipp av vårt webinar Avmystifiser den hybride skyen?
  Ønsker du å vite hvordan du kan få en fleksibel, men samtidig sikker skytjeneste Vi har gjort opptak av vårt webinar slik at du kan se det allikvel. Vi ser nærmere på den Hybride Skyen, og samtidig gir deg et innblikk i hvordan den teknologien du allerede kjenner og stoler på kan utnyttes til å skape en innovativ løsning.

   

  Les mer
 • Bli med på Proact Sync i Bergen 26. april

  Torsdag 26. april 2018 går Proact Sync av stabelen på Media City i Bergen. Vi ser på konkrete løsninger med Proact Hybrid Cloud, VMware og Amazon Web Services, samt viser hvordan disse kan knyttes sammen til hybride miljøer.

  Les mer
 • Webinar: Hvordan kan du bygge din sky?

  Den 14 juni holdt vi et 30 minutters webinar om infrastruktur som en tjeneste. Fikk du ikke med deg dette, men skulle gjerne fått det med deg. Se webinaret på YouTube

  Les mer
Pixel code