Hem
Main image

Proact - Forbedrer ditt IT-miljø

Vi vet hvor viktig det er at bedriftens informasjon er beskyttet og levert som en del av en fleksibel og driftsikker IT-tjeneste som støtter opp under bedriftens forretninger.

Vi samarbeider med våre kunder for å avdekke behov, definere en strategi og levere løsninger som mer enn oppfyller deres behov. Våre løsninger dekker alle aspekter ved datalagring, integrerte plattformer, virtualisering, nettverk og sikkerhet. Disse kan leveres innenfor kundens eget datasenter, hostes innenfor Proacts sky for bedrifter eller som en kombinasjon av de to.

Vår erfaring er det som skiller oss ut - med mer enn 3 500 vellykkede prosjekter de siste 20 årene og mer enn 10 PB lagring (10 500 TerraByte) installert for våre kunder. Når du arbeider med Proact får du også fordelene av vår kunnskap og lange erfaring som suksessfull leverandør av IT-infrastruktur.

Proact gir kundene muligheten til å redusere risiko, redusere kostnader og levere bedre tjenester til sine sluttbrukere.

Datalagring

Proact er Europas ledende frittstående integrator av datalagringsløsninger


Finanstjenester

Innovative finansløsninger utviklet for å øke forretningsverdien


Nettverk

Optimaliserte nettverksløsninger


Datasenter

Integrerte IT-plattformer fra Proact gjør datasenterdriften mer effektiv, smidig og responsiv – noe som sparer bedriften for tid, penger og ressurser


Virtualisering

Virtualisering – transformasjon av IT-tjenesteleveringen