Hem
Main image

Vellykkede leveranser av IT-prosjekter siden 1994

I Proact er vi stolte over vår fremgangsmåte. Vi har utviklet en skritt-for-skritt-integrasjonsmetode som gjør det mulig for våre kunder å arbeide sømløst med oss på alle områder. Vi har en risikoavers innstilling til alt vi holder på med og sikrer at uansett arbeidets kompleksitet, så finner vi frem til fremgangsmåter som minimerer risiko i ditt miljø. 

Våre profesjonelle serviceteam består av mer enn 350 dyktige og erfarne konsulenter og ingeniører som leverer tjenester som vedlikehold, installasjon, drift og overvåkning, design og rådgivning tilpasset de flestes behov.

Våre konsulenter kan planlegge, koordinere og utføre endringene i din infrastruktur og reduserer betydelig risikoen for forsinkelser ved å ha eierskap til kostnader, kompetansebehov, utfordringer og risikostyring. Vi benytter bransjestandarder som rammeverk og en strukturert tilnærming som er forståelig i hele bransjen og kommuniserer med kundens administrativt ansatte, prosjektfolk og IT-medarbeidere på et språk og en struktur som de forstår.  

Fokus på endring

Oppnå bedre tjenestenivåer med færre kostnader


Standard konsulenttjenester

Suksessfull levering av tjenester siden 1994


Prosjektstyring og levering

Vi leverer vellykkede prosjekter


Reduksjon av risiko

Vellykket omstilling med minimal risiko


Strategiske konsulenttjenester

Levering av forretningsverdier