Hem
Main image

Proact - leverer innovasjon gjennom sterke partnerskap

Proacts nære relasjon med ulike strategiske samarbeidspartnere er en av hjørnesteinene i vår forretningsmodell.

Som frittstående integrator har Proact valgt å arbeide kun med de beste teknologipartnerne som finnes i markedet.

Vår leverandørportefølje inneholder en perfekt kombinasjon av ny innovasjon og etablerte og dokumenterte teknologileverandører, som alle er spesialister på sine felt. Den enkelte partner er valgt for deres evne til å hjelpe våre kunder med å redusere risiko, redusere kostnader og viktigst av alt, å levere bedre IT-tjenester.

For å sikre at våre kunder mottar høyeste nivå av service og support fra Proact, investerer vi stort i opplæring og sertifisering av våre medarbeidere. Dette sikrer igjen at kundene får de løsningene som passer best til deres behov.

Proact og Cisco har et strategisk partnerskap som kombinerer ledende teknologi og gjennomprøvde leveransemodeller. Dette gjør at vi kan levere kostnadseffektive og pålitelige løsninger som tilfredsstiller kundenes behov.


Proact og Dell EMC har samarbeidet godt siden 1999, med Proacts kapasitet og dokumenterte erfaring innenfor datalagring i kombinasjon med Dell EMCs brede produktportefølje. Å velge Proact og Dell EMC betyr å velge kvalitet innenfor lagring- og datastyring.


Som Europas største og mest suksessfulle NetApp-partner, med mer enn 3 500 vellykkede NetApp-implementeringer over hele Europa, er Proact det naturlige valget for organisasjoner som tenker på å rulle ut en NetApp-løsning.


Proact har levert vellykkede kundeprosjekter basert på Veritas databeskyttelse- og tilgjengelighetsprogrammer siden 1998, med dokumentert leveringsevne og referanser på tvers av samtlige markedssektorer.


Med Riverbed kan organisasjoner implementere viktige strategiske løsningsvalg, som virtualisering, konsolidering, skybaserte tjenester og katastrofegjenoppretting, uten å være redd for at det går på bekostning av ytelsen.


Proact og HDS har vært partnere siden 2001 og sammen hjelper vi store og små organisasjoner med å gjøre deres elektroniske informasjon både tilgjengelig og sikker.


VMware er den globale leder innenfor servervirtualisering og skybasert infrastruktur. Proacts ekspertise hjelper kundene med å virtualisere deres kjerneinfrastruktur, noe som bidrar til at de kan dra fordel av den effektivisering som VMware fører med seg.


Proact og Commvault arbeider sammen for å levere programvare for administrasjon av data som gir deg høy tilgjengelighet, enklere administrasjon og reduserte kostnader.