Hem

Vi har levert vellykkede kundeprosjekter siden 1994

Proact er Norges og Europas ledende frittstående lagringsintegrator og leverandør av skytjenester. Vi har levert vellykkede kundeprosjekter siden 1994 og har Norges største og mest kompetente miljø innenfor våre fagområder. Vi hjelper våre kunder å sikre virksomhetskritiske applikasjoner og informasjon, og tilbyr løsninger basert på produkter fra markedets ledende produsenter og et komplett tjenestespekter.

Proact hjelper deg med en behovstilpasset løsning og støtte i alle faser, fra analyse, rådgivning, utvikling og design til implementasjon, support og drift. Vår brede kunnskap om operativsystemer, virtualisering, databaser og applikasjoner gjør at vi forstår dine utfordringer. Vi designer optimale løsninger for lagring, backup/restore, arkivering og katastrofesikring av dine data. Med en behovstilpasset løsning får du også forenklet administrasjon og kostnadseffektiv drift.

Les mer om Proact i vår brosjyre Proact på 60 sekunder

Mer om Proact

Rekruttering

Vi søker personer som allerede er eksperter på sitt fagområde og som ønsker å utvikle sine ferdigheter og dele sin erfaring med andre fagfolk både internt i Proact og hos kundene.


Arrangementer

Vi hos Proact liker å kunne dele kunnskapen med andre gjennom diverse workshops og seminarer. Det er alltid noe spennende på gang, enten det blir organisert av oss eller i fellesskap med noen av teknologipartnerne våre. Programmet blir jevnlig oppdatert – følg med.


Nyheter

Les de nyeste pressemeldingene fra Proact


Våre medarbeidere

Vi er ikke et selskap som alle andre og våre medarbeidere er ikke bare en del av arbeidsstyrken. De er grunnlaget for vår proaktive kultur og bransjeledende ekspertise.


Hvorfor velge Proact

  • Full dekning i hele Europa
  • Support fra flere leverandører
  • Oppnå bedre tjenestenivåer med færre kostnader
  • Proact fungerer som eneste kontaktpunkt, noe som forhindrer usikkerhet rundt hvem som gjør hva
  • Proacts servicekontor kan overvåke dine viktige prosesser hele døgnet, noe som reduserer risikoen for uforutsette driftsavbrudd