Nettverk

Optimaliserte nettverksløsninger

De siste ti årene har ny teknologi og nye måter å levere IT-tjenester på påvirket nettverket mer enn noen andre områder av IT-infrastrukturen.  

Omfattende bruk av infrastruktur-virtualisering i kombinasjon med datasenterkonsolidering har gitt betydelige fordeler og besparelser i mange organisasjoner, hvor tjenester i økende grad produseres og leveres sentralt. 

Stadig mer server- og klientvirtualisering, utrulling av IP-telefoni og sammenslåingen av lagrings- og IP-nettverk til en nettverksinfrastruktur, fører til at nettverkene kommer under stadig større press. Resultatet er at det aldri har vært mer utfordrende å holde nettverkene sikre, tilgjengelige og effektive. Å utvikle og levere et nettverk krever i dag mer enn bare kunnskap om selve nettverket. 

Proact har levert vellykkede nettverksprosjekter siden 1994, med fokus på data- og tjenestelevering. Vår konsulentgruppe har omfattende erfaring med integrasjon av lagring, virtualiserte serverløsninger og sikkerhetskopiering på tvers av lokale og globale nettverk. 

Vi tilbyr konsulenttjenester, helsesjekk, design, implementasjon og support, for å sikre at din organisasjon har den IT-infrastrukturen som skal til for å forbli i front og drive forretningene fremover. 

Proact har som mål å redusere nettverkets samlede kostnader og utvikle en arkitektur som oppfyller kundens nåværende og fremtidige behov.

Sentrale løsninger

  • Nettverk i datasenteret

    Les om hvordan bedriftens datasenter kan driftes på en smidig og enkel, men likevel mer effektiv måte, samtidig som kostnadene og miljøpåvirkningen reduseres med neste generasjons datasentre og virtualiseringsnettverk fra Proact. Les mer  

Tilhørende tjenester

REFERANSER

Parker Hannifin Elopak
Pixel code