Datasenter

Integrerte IT-plattformer fra Proact gjør datasenterdriften mer effektiv, smidig og responsiv – noe som sparer bedriften for tid, penger og ressurser

Sammen med våre teknologipartnere VMware, Cisco, EMC og NetApp, leverer Proact et sett med standardiserte integrerte IT-plattformer som baserer seg på Cisco/NetApp FlexPod, Cisco/EMC VSPEX og VCE vBlock-porteføljen. Proact tilbyr disse plattformene som en løsning innenfor dine egne datasentre, netthosting i Proacts sky eller en kombinasjon av de to.

Vår tilnærming gjør det veldig enkelt å bygge opp nye miljøer og tjenester med ferdig integrerte og validerte konfigurasjoner, noe som gir deg mulighet til å levere IT-tjenester på en helt ny og sikker måte. Dette gjør det mulig for Proact å levere skalerbare og fleksible plattformer som kan ta hånd om arbeidsmengden til en lang rekke bedriftsapplikasjoner som betjener mange tusen brukere. 

Målet vårt er å forenkle miljøet ditt og gi deg forutsigbar ytelse, fleksibilitet og skalerbarhet, pluss bransjeledende integrert databeskyttelse - alt støttet av et kontaktpunkt for support fra Proact. 

Finn ut hvordan Proacts integrerte infrastruktur-løsninger kan revolusjonere den måten du leverer kritiske applikasjoner og tjenester på. 

Vil du vite mer?

Book et møte med Proact

Standardiserte løsninger

 • Virtualisering av infrastrukturen

  Gjør datasenteret 50 % raskere med våre forhåndsvaliderte og integrerte løsninger for virtualisert infrastruktur. Integrerte plattformer for VMware er en fleksibel, sikker og ytterst tilgjengelig løsning i bedriftsklassen, utviklet for å forenkle det virtuelle miljøet.

 • Skrivebordsvirtualisering

  Virtuelle skrivebord og virtualiserte applikasjoner skaper en mer fleksibel IT-infrastruktur slik at det blir mulig å reagere raskt på forretningsmessige endringer og sluttbrukernes behov. Ta i bruk applikasjoner og skrivebord raskere og med færre telefoner til serviceavdelingen og få samtidig større kontinuitet i virksomheten, redusere kostnader og øke servicenivået.

 • Microsoft-programmer

  Virtualisering av Microsoft-programmer på en enhetlig plattform kan gi betydelige fordeler for både IT-driften som helhet samt for applikasjonseierne og sluttbrukerne. Hvis du planlegger en ny Microsoft-utrulling eller skal foreta oppgraderinger, er det nå du bør skifte til en integrert infrastruktur-plattform fra Proact. 

 • Driftskontinuitet og gjenoppretting

  Virtualisering av Microsoft-programmer kjørt over en fullt integrert infrastruktur kan gi betydelige fordeler for både IT-driften som helhet samt for applikasjonseierne og sluttbrukerne. Hvis du planlegger en ny Microsoft-utrulling eller skal foreta oppgraderinger, så er det nå du bør skifte til en enhetlig infrastruktur fra Proact. 

Tilhørende tjenester

REFERANSER

BN Bank Parker Hannifin
Pixel code